Rólunk

A WEST WOOD GLOBAL KFT. 2016 novemberében kezdte meg működését, Biharkeresztesen, a Szacsvay u. 14. szám alatti telephelyén. Cégünk bútoralkatrész és bútorváz gyártással foglalkozott az induláskor, valamint egyedi kárpitozott termékeket hozott létre. Üzemünkben felnőttképzés keretében, a városunkban működő Berettyóújfalui SZC Bocskai István Szakképző Iskola és Kollégiummal kooperálva kárpitos, valamint asztalos képzés valósult meg az elmúlt években. Így jól képzett munkatársakra tehettünk szert, akik a szakképesítés megszerzése után, ma is csapatunkat erősítik.
 
 Az alkatrészek gyártásán túl, egyedi bútorok tervezésével is foglalkozunk, laminált bútorlapból, amelyben nagy segítségünkre van a PolyBord, tervező és gyártás előkészítő program.
        
Jelen web oldalunk azért jött létre, hogy mindenki számára lehetővé tegyük, egyedi bútoraik online megtervezését az ingyenesen hozzáférhető, tervező program segítségével. Ezután a termék látványterve 3D -ben is megtekinthető.
 
Itt minden teljesen az interneten zajlik, és a vevő házhoz kapja a megtervezett bútort, a kívánt színben és méretben, akár néhány napon belül.
 
Termékeink gyártáshoz modern faipari CNC-ket használunk, amelyek közül világszinten a napjainkban fellelhető legmodernebb gépek egyike nálunk található.
 
2022-ben gyártó részlegünk újabb gépekkel gazdagodott, amelyek lehetővé teszik a gyártási kapacitásbővítést.

Sajtó megjelenések

 

A cikk megjelenítéséhez kattintson a logóra